Resolució provisional concurs de Trasllats 2014-2015

Benvingut i benvinguda a la web de CCOOEducació:

El nostre servidor funciona amb un índex de fiabilitat del 99,9%, tot i que en aquests moments tenim milers de visites, aguanta i ni es satura ni cau!... 

Esperem continuar donant aquest servei.

Publicació de la resolució DEFINITIVA:COS DE MESTRES
  WEB DEPARTAMENT

  Llista amb l'adjudicació definitiva 

  Per accedir a les llistes us heu d'identificar amb el codi d'usuari GICAR (ATRI) o amb l'usuari temporal que vau fer servir per presentar la sol·licitud.  País Valencià (cos de mestres)http://www.docv.gva.es/datos/2015/05/26/pdf/2015_4779.pdf


  SECUNDÀRIA

  COS D'INSPECCIÓ


  WEB DEPARTAMENT

  Llista amb l'adjudicació definitiva 

  Per accedir a les llistes us heu d'identificar amb el codi d'usuari GICAR (ATRI) o amb l'usuari temporal que vau fer servir per presentar la sol·licitud.

  Publicació de la resolució PROVISIONAL:


  Si veus que es bloqueja el servidor del Departament, et recomanem que ho facis amb el del MEC....
  Reclamacions i desistiments: del 25 de març al 7 d'abril de 2015

  Molt important: 10 dies naturals a partir de l’endemà de la publicació de la resolució provisional per presentar reclamacions a la Resolució Provisional i renúncies a la participació voluntària en el concurs de trasllats.

  Si el Departament no les te penjades o es bloqueja el servidor, també podeu consultar el resultat a la web del MEC:

  Resolució provisional del Cos de Mestres (web del MEC)  Listado alfabético de participantes A-E   
  Listado alfabético de participantes F-L   
  Listado alfabético de participantes M-Q   
  Listado alfabético de participantes R-Z     Estem al facebook...: ens pots trobar als següents grups:
  Secundària i inspecció (resolució provisional):  Ja que el servidor del Departament es bloqueja, també podeu consultar el resultat a la web del MEC:

  Per consulta només amb el DNI:

  Resolució provisional de secundària i inspecció


  Inspectors d'Educació


  Únicament les persones que han participat a la convocatòria podran tenir accés a les dades del concurs, a través de l'usuari d'ATRI o de l'usuari temporal que s'hagin creat per a aquesta convocatòria. La consulta es pot fer per participant, centre adjudicat o especialitat ordenada per barem. Les direccions dels centres podran accedir a la consulta per centre.

  Els models de reclamació els trobareu a la vostra disposició tant al Registre com a la pàgina Web dels nostres Serveis Territorials. L'accés des del Web es fa accedint a través de la ruta següent: Personal Docent, Provisió de personal docent. Si us hi fixeu hi ha dos models: un per a la revisió dels apartats que valora el Servei de Personal Docent i un altre per a la revisió dels apartats que valora la comissió avaluadora. 

  Per a qualsevol dubte i/o aclariment en relació amb aquestes llistes, caldrà que les persones interessades s'adrecin a la Secció de Gestió de Personal Docent, i concretament al Negociat de personal d'ensenyaments secundaris i de règim especial.


   13 de març de 2015
   Publicació de la Resolució Provisional (adjudicació
   provisional): Tots els cossos, excepte Mestres.

   El termini de reclamacions i desistiments, en aquest cas quan la participació sigui voluntària, serà del 14 al 26 de març, ambdós inclosos.

   24 de març de 2015
   Publicació de la Resolució Provisional (adjudicació
   provisional): Cos de Mestres.

   10 dies naturals*
   Del 14 Termini de presentació de reclamacions a la Resolució Provisional i renúncies a la participació voluntària en el concurs de trasllats.
   Abans de 13 de maig de 2015
   Publicació de la Resolució Definitiva (adjudicació
   definitiva): Tots els cossos, excepte Mestres.
   Abans de 21 de maig de 2015
   Publicació de la Resolució Definitiva (adjudicació
   definitiva): Cos de Mestres.   *Reclamacions o desestiments a la resolució provisional:   • Reclamacions a la resolució provisional: 10 dies naturals a partir de l’endemà de la publicació de la resolució provisional. Així mateix, dins del mateix termini, es podrà renunciar a la participació, sempre que aquesta sigui voluntària.   "Els concursants podran presentar desistiments a la participació en alguna de les fases del concurs de trasllats dins el termini de deu dies naturals a comptar de l’endemà de la publicació de la resolució provisional, sempre que la seva participació en la fase del desistiment sigui voluntària.

   En el mateix termini, els participants podran presentar reclamacions contra la resolució provisional, així com aportar la documentació acreditativa dels mèrits i requisits que, tot i que han estat al·legats durant el termini de presentació de sol·licituds de participació, no han estat degudament justificats."
    Vacants provisionals:
    Les persones interessades disposen d’un termini de 10 dies hàbils per presentar reclamacions contra la relació de vacants provisionals, a comptar de l’endemà de la seva publicació al DOGC.    Dubtes i consultes

    • En relació amb el funcionament de les llistes:
     • Servei d'atenció unificada: Telèfon: 900 82 82 82 (premeu la tecla 4, que fa referència al Departament d'Ensenyament)  a/e: sau.ensenyament@gencat.cat 
    • En relació amb les bases de la convocatòria o les dades del vostre expedient:

    CALENDARI  PREVIST

    • Termini de sol•licituds: del 6 de novembre al 24 de novembre (ambdós inclosos).
    • Publicació de la llista d’admesos i exclosos i de la puntuació. 29 de gener de 2015. Reclamacions del 30 de gener al 4 de febrer.
    • Publicació de vacants provisionals: abans del 13 de febrer.
    • Publicació de la resolució provisional: Secundària: 5 de març; Primària: 12 de març (dates pendents de confirmació).
    • Reclamacions a la resolució provisional: 10 dies naturals a partir de l’endemà de la publicació de la resolució provisional. Així mateix, dins del mateix termini, es podrà renunciar a la participació, sempre que aquesta sigui voluntària.
    • Publicació de vacants definitives: abans del 14 d’abril.
    • Resolució definitiva: 14 de maig (pendent de confirmació).